Paul Bettany sa pridal k natáčaniu filmu o Han Solovi

4.9.2017|Ivet Kollárová|
Paul Bettany sa pridal k natáčaniu filmu o Han Solovi

Režisér snímky, Ron Howard potvrdil novú tvár medzi hereckým obsadením k Star Wars spinoffu, filmu o Han Solovi. Herca Paula Bettanyho predstavil, ako inak, cez sociálnu sieť Twitter. Režisér sa vyjadril, že sa teší na spoločnú už tretiu spoluprácu. Duo sa stretlo pri natáčaní filmoch Čistá duša a Da Vinciho kód. Howard prihodil aj spoločnú foto z natáčania:

Akú postavu si Bettany zahrá, jasné zatiaľ nie je. Špekulovalo sa, že by mohol hrať rovnakú úlohu ako Michael Kenneth Williams, ktorý musel z natáčania filmu odstúpiť z dôvodu nabitého programu, ktorý mu neumožňoval zúčastniť sa na nových natáčaniach filmu, ktoré si vyžiadala zmena režiséra. Pôvodné duo, ktoré malo film o Han Solovi natočiť, Chris MillerPhil Lord boli kvôli kreatívnym nezhodám nahradení práve Howardom.

O deji filmu sa veľa nevie, no prvotné správy hovorili, že Williams si mal zahrať postavu napoly človeka a napoly zvieraťa. Táto postava bola nakoniec z filmu úplne vyškrtnutá. Paul Bettany si tak zahrá úplne inú postavu, ktorá je opísaná ako chuligánsky typ.

Hlavnú úlohu Han Sola si vo filme zahrá Alden Ehrenreich. Okrem neho sa vo filme predstavia aj Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, či Joonas Suotamo. Film by sa mal dostať do kín v máji 2018

Zdroj:  deadline.com Foto © Depositphotos/archív/Twitter

Súvisiace články

Priest

Priest

Do povedomia filmovej mašinérie veľkosti Hollywoodu zapadá určitá, spoločensky prijatá forma post apokalyptického sci-fi thrilleru, ktorá...